Netværk: Bryde ind i brummer

Bryde ind i konversation grupper er en af de ting folk spørger mig om når jeg gennemføre netværk sessioner. Der er en brummer, der svæver over en overfyldt plads, der kommer fra alle disse mennesker, samtale. Du skal bryde ind at buzz er en stor networker.
Lad os se det i øjnene, ser på et rum fuld af folk, du ikke kender kan være skræmmende. Ved første øjekast, det ser ud til alle kender alle andre—undtagen dig! Den første ting du skal huske er, at dette ikke er sandt. Den eneste forskel mellem dig og alle de andre er, at de har været i rummet fem minutter længere, end du har. De har haft lejlighed til at begynde en samtale med mindst én person, så de vises på lethed. Alt du skal gøre er at finde én person at tale med, og du vil blive blot på home.
Ah, men det er problemet. Hvordan du bryde ind buzz? Her er et par ideer.
Først skal du finde tabellen forfriskning eller linjen, afhængigt af tidspunktet på dagen arrangementet afholdes. Nu du er gonna gøre din måde derovre, men gør ikke en afsindig nedslå med øjet fast låst på kaffekanden. I stedet gå over i en afslappet måde, ud over mennesker, som du går. Du kan mærke nogen du kender, eller nogen du har der ønsker at møde. Hvis du bemærke, hvor de står, kan du gå i denne retning, når du har din kaffe.
En almindelig fejl af neophyte netværkere er at koncentrere sig om picking up mad og drikke, ignorere de andre netværkere i linjen. Ikke gøre det, som de repræsenterer din første lejlighed til at møde nogen. Du kan gøre afslappet samtale om mad eller bare introducere dig selv. I begge tilfælde på tidspunktet nå du både slutningen af den linje, du vil have nogen til at konversere med som du flytter i rummet.
Når du finder dig selv alene i en overfyldt plads, praktisere kunsten “svævende”. Bevæge sig mod en lille gruppe af mennesker, der har en samtale, men i stedet for at skubbe lige ind i gruppen, “svæve” en gård eller deromkring uden for cirklen. Nogen vil uvægerligt mærke dig og inviterer dig ind i. Hvis nogen tilfældigvis tale på tidspunktet, sige noget lignende, “Lad mig afbryde din historie – det er interessant.” Når de er færdige, er det tid til at introducere dig selv til resten af gruppen.
Hvis du bruger disse ideer, vil du finde det ikke er så svært at blive en del af det glade, støjende publikum. Helen Wilkie er en professionel hovedtaler, workshop leder og forfatter med speciale i anvendt kommunikation, herunder netværk. Læs flere artikler om dette og andre kommunikation fag på hendes hjemmeside på Abonner til Helens gratis månedlige e-zine, “Lokalsam-keys”, og få din gratis 40-siders e-bog, 23 ideer du kan bruge lige nu at kommunikere og få succes i din business karriere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *