Hvordan et kreditkort kan være din ven

Vi har alle hørt utallige historier om mennesker over deres hoveder med kreditkort gæld-maxing ud af hvert kort, de ejer, derefter kun at kunne råd til de månedlige minimumsbetaling. Høje rentebetalinger binde folk til deres gæld i år, for ikke at nævne de betydelige indtægter afløb rentenotaer har på deres familier.

Det er uheldigt, at mange amerikanere skal leve med denne virkelighed, siden med nogle finansielle disciplin, denne delimma kan undgås. Når en udgiftsplan er udviklet og fulgt, bliver et kreditkort ikke farligere end enhver anden form for betaling.

Når kreditkort regninger er betalt fuldt ud hver måned, kreditkort gebyrer og renter ikke ophobes. Med lidt ekstra bogholderi fra en udgiftsplan, et kreditkort er forvandlet fra at være en byrde for en meget givende finansielle partner-da det giver de følgende fordele i forhold til andre former for betaling:

Belønninger programmer. Mange kreditkortselskaber tilbyder loyalitetsprogrammer for at belønne de kunder, der bruger deres kort mere. Belønninger kommer normalt i form af punkter eller kontant. Afhængigt af virksomheden, point kan indløses til ting som restaurant gavekort, hotel ophold, flybilletter og pakkerejser. Kontant kort typisk betale en 1% rabat på dine køb, hvilket gør for en ekstra $180 om året på de månedlige udgifter på $1.500. Dette niveau af udgifter er let opnås ved at lægge alle dine køb på kreditkort (herunder utility bill betalinger). Der er endda kort, der betaler mere end 1% af særlige former for køb som dagligvarer eller gas, som CITIs udbytte Platinum Vælg kortet.

Evig 0% lån. Når du bruger et kreditkort, du bruger bankens penge til at betale i butikken i stedet for din-gratis. Mens du venter for din erklæring at ankomme, kan dine penge fortsætte med at arbejde for dig i en rentebærende konto, såsom ING Direct’s Orange besparelser. I modsætning til et betalingskort, der konstant reducerer saldoen på din konto, bevarer ved hjælp af et kreditkort din hele saldo for at tjene renter indtil din erklæring forfaldsdato. Der er en ekstra $35.25 om året baseret på en $1.500 balance på dagens sats af 2,35% *.

Svindelværnet. Hvis dit kreditkortnummer er anvendt svigagtigt, ved lov er din maksimale erstatningsansvar $50. Dette er ikke tilfældet for et betalingskort. En gerningsmand kan nemt bruge din debet kort som “kredit” transaktion i butikker eller online. Denne type transaktion ikke kræver en PIN-kode skal indtastes, og er specielt farligt, da en tyv kan rense ud hele din bank konto i korte orden.

Tab beskyttelse. I modsætning til kontanter, som er væk for evigt hvis mistet, kan et kreditkort udskiftes inden for dage at rapportere det til den udstedende bank. I mellemtiden, er du beskyttet mod uautoriseret brug af enhver, der finder den tabte kort.

Garantidækning. Mange Mastercard kreditkort garanterer dit køb Derudover tilbydes af produktets producent. Dine køb foretaget med en af disse kort får et ekstra beskyttelsesniveau gratis. Se Mastercards hjemmeside () for den fulde scoop på deres dækning vilkår.

Køb beskyttelse. En anden fordel Mastercard tilbyder på de fleste af deres kort. Med deres køb forsikring plan, er dine indkøb automatisk forsikret mod tab eller tyveri for de første 90 dage, også på uden ekstra omkostninger for dig.

Med alle disse fordele i forhold til andre former for betaling, kan kreditkort nemt blive din foretrukne måde at betale. I stedet for frygter dit kreditkort regningen hver måned, kan det blive en behagelig påmindelse om dine penge beherskelse.

Copyright 2005, Jim Hood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.