Interview opfølgning breve – kender du deres betydning?

Du har haft dit interview med en arbejdsgiver, perspektiv. Hvad nu? Du blot vente på et svar eller tager du en mere proaktiv holdning? Faktum er, at jobsøgning ikke ende med interviewet. Det er, hvad du gør i de dage, der følger den samtale, der kan flytte ting i din favør.
Kender du betydningen af et opfølgende brev? Det er den sidste brik i den samlede genoptage pakke, men det kan være den mest kraftfulde og overbevisende stykke materiale du kan have i din job-jagt arsenal. Ikke sende en til en person, der har interviewet dig til en stilling, kan være den største fejl, som du kan gøre. Det er den ene ting, der kan bruges til at sælge dine kvalifikationer for en arbejdsgiver, en sidste gang før de foretager en beslutning. Det faktisk tjener to formål.
1. det tak intervieweren for at tage sig tid til at interviewe dig. Dette er især vigtigt, fordi de er travle mennesker, og det er en dejlig måde at erkende at du værdsætter deres tid.
2. det giver dig en sidste chance for at minde intervieweren, hvilke færdigheder og erfaring du vil bringe til positionen. Dette giver dig en kant over konkurrencen for 2 grunde. A) mange kandidater send aldrig en og B) det holder dig og dine færdigheder friske i deres sind.
Dette kan give dig den kant over konkurrencen skulle for svajer deres beslutning i din favør. Da det kan have en dramatisk indflydelse på beslutningen om ansættelse, bør det være skrevet omhyggeligt og med mange tanker.
Fordi ansættende ledere Se bogstaveligt talt hundredvis af CV’er for en enkelt position, kan de huske alle detaljerne i et bestemt CV. Det er dit job at sørge for de ikke glemmer du eller dine færdigheder. Det er derfor yderst vigtigt at bruge en opfølgende brev til at få deres opmærksomhed en sidste gang.
Konstruere en god opfølgning brev er nøglen til at fortsætte den professionelle udseende du har brug for at skildre til en potentiel arbejdsgiver. Det første afsnit skal “Tak” til leje manager. Andet afsnit kan gentage centrale færdigheder, evner eller erfaring, du nævnt under interviewet. Være kortfattet, men vælge dine ord omhyggeligt. Sørg for at indlevere det senest dagen efter samtalen.
Forpasse ikke chancen for at sælge dine kvalifikationer til et perspektiv arbejdsgiveren en sidste gang, det virkelig er din sidste mulighed. Det kan betyde forskellen på at få positionen eller tabe det til en anden. Så sender det ud og sætte dig et skridt foran dine konkurrenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.