Nyheder
 
Februar 2017: Jeg har netop fået tildelt støtte fra Statens Kunstfond til "Porcelænets strukturelle dimension", som er en studierejse til Japan i 2018, med artist-in-recidency, masterclasses og værkstedsbesøg. Måler er at lære Nerikomi-teknikken, og at udforske porcelænets transparens.
 
Maj 2017: Solgt til Kunstforeningen af 14. August på udstillingen "Translated into transparency" hos Dina Vejling, Odense. Jeg har modtaget projektstøtte til arbejde med værker til udstillingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KUNSTHÅNDVÆRKERMARKEDER 2017
 
Trapholt Pinsemarked
Villvin Kunsthåndværkermarked, Risør, Norge
Kunsthåndværkermarkedet Frue Plads, København
 
 
UDSTILLINGER 2017
 
"Dialog", Ann Linnemann Gallery
"Translated into transparency", Dina Vejling Kunsthåndværk, Odense
Bord for To, Århus Rådhussal, Danske Kunsthåndværkere og Designere
Ceramic Event VIII, Galeri de Lô, Brussel.
 
 
Inspiration
 
For tiden er jeg optaget af "det kantede udtryk" i min dekoration.
 
Jeg ser på tekstiler og patchworktæpper, bl.a. Gees Bend. Der er en konsekvens i mønstrene, som brydes, og det inspirerer mig.
 
Jeg deltog i en masterclass ved engelske Susan Nemeth på International Ceramics Studio i Kecskemet, Ungarn. Det var i september 2014. Her arbejdede jeg med et mat porcelænsudtryk. Jeg eksperimenterede med en lag-på-lag teknik, og fik så mange effekter at det var "for meget". Vinteren skal jeg bruge på at "skære væk" og forenkle.
 
Gode snakke med kolleger kan også inspirere: hvad er det jeg vil med mit keramik?
 
På Designskolen Kolding skrev jeg engang, at "tingene må gerne være lidt som citron: syrlige, lidt bitre, men flotte i farven". Jeg har stadig en trang til at lave det lidt skæve, og til at mine ting skal balancere på kanten af det "pæne".
westphaell.dk | Anedalvej 1b, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 30 695259 | lottewestphael@mail.dk