(TSR) Trading Guru afslører personlige penge forvaltning hemmeligheder – skjulte taktik, der sikrer Trading overskud

Hvordan personlige penge forvaltning værker: I markederne er det muligt at være rigtigt og stadig tabe penge. Det er faktisk ret almindeligt. Erhvervsdrivende, der vinder på en høj procentdel af deres handler ofte ende op med deres kapital spist væk, og intet at vise for deres arbejde. De mister deres gevinster, fordi de ikke ved, hvordan man forvalter deres penge.
At være en god leder af dine egne penge er en af de mest vanskelige handel færdigheder at lære. Men hvis du ikke bruger gode personlige penge forvaltning at låse i overskud, tage små tab på picks du er forkert om og styre din brug af margin, i sidste ende vil du mister alt, uanset hvor god en erhvervsdrivende du er. Du nødt til at beskytte din kapital din første prioritet, hvis du ønsker at være vellykket.
Som en erhvervsdrivende er din kapital den mest værdifulde ting, du har. Uden det, kan ikke du handle på alle. Af denne grund er at bringe i ingen overskud på en handel bedre end at miste en del af din formue. Hvis din konto er intakt, kan du altid gøre en fortjeneste en anden dag. Hvis din hovedstad har lidt et tab, vil du spilder indsats spille catch-up. Jo mere du har tabt, jo længere vil det tage for at komme tilbage til hvor du startede fra, fordi du har fået mere at gøre op for, og fordi du har en mindre luns af kapital at arbejde med. Et mindre kapitalgrundlag betyder mindre procentdel returnerer på overskud. At gøre 10% på en $10.000-konto tjener du $1.000, men hvis du har mistet halvdelen af denne konto og har kun $5.000 tilbage, at gøre 10% på dine penge vil tjene dig kun $500. Du ville have til at gøre det to gange for at gøre den samme $1.000.
Lyd personlige penge forvaltning har to hovedmål: at undgå at miste penge og undgå mangler muligheder for fortjeneste ved at binde kapital i problem handler i lange perioder. Undlade at undgå nogen af disse vil koste dig. Det første mål er ligetil. Du vil bevare din kapital og uanset overskud du har akkumuleret. Men du bare ønsker ikke at holde din kapital, du ønsker at handle med det så godt, for at fortsætte med at dyrke det og gøre dit afkast, større og større.
Arbejder for at undgå at miste de profitskabende muligheder ikke helt så indlysende et mål. Med det andet mål i tankerne Lad os sammenligne resultaterne af to penge-ledelsesbeslutninger. Erhvervsdrivende A køber en aktie, forventer det at gå, og finder, at det ikke. Men han er sikker på det vil gå op til sidst, og han har pådraget sig et lille tab, så han beslutter at vente det ud. Han ender med at holde bestanden for tre måneder før endelig sælger den. Erhvervsdrivende B køber den samme bestand på samme tid som erhvervsdrivende A, men en gang han ser, at det ikke kommer op, han sælger det på en lille tab. Han køber et andet lager og gør en 15% fortjeneste på det. Hans næste handel mister 1%, men efter at han gør 8%, 15% og 30% på en række brancher. Fordi han vokser sin konto, gør han disse procentsatser på en større og større base af kapital hver gang. I slutningen af tre måneder, er hans konto steget med 48%.
Hvis personlige penge forvaltning beslutning viste sig for at være bedst? Mens erhvervsdrivende B lavet en pæn fortjeneste, erhvervsdrivende A ikke blot mistet tid men også aldrig lavet sine penge tilbage. Selv om han havde gjort sine penge tilbage på den pågældende bestand, det er svært at se, hvordan det var en god brug af hans kapital i løbet af tre måneder.
Målet om ikke binde din kapital i problem handler har klart en vigtig indvirkning på dit overskud. Praktiserer lyd personlige penge forvaltning vil beskytte din kapital og dit overskud. Selvom det er en vanskelig færdighed til at lære, når du ved, hvordan man praktisere god personlige penge forvaltning, kan du næsten garantere, at du vil blive en succes som en erhvervsdrivende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.